Z6_PPGAHG8001ES40Q54SV1NT0QL6
Z7_PPGAHG8001VJ40Q54HELSQ3U77

Главният секретар пожела на Андрей Иванов да си остане добронамерения и толерантен кмет на Драгоман

Дата на публикуване: 15.11.2023
Последна актуализация: 15.11.2023


"Г-н Андрей Иванов, Вие сте един от най-добронамерените и толерантни кметове. Пожелавам Ви, да си останете такъв и през четвъртия си мандат. Показахте, че можете да преодолявате трудностите и изпитанията, но въпреки това оставате човечен в работата си за по-добрия живот на драгоманци." Това  заяви Главният секретар на Областната управа Мая Цанова по време  на тържествената церемония по случай клетвата на кмета Андрей Иванов и новите общински съветници в Драгоман. В изпълнение на  чл. 23, ал. 1 от Закона за местно самоуправление и местна администрация Областният управител Юлиян Леков свика първото тържествено заседание на новия Общински съвет в Драгоман. 
Главният секретар на Областната управа Мая Цанова подари на кмета Иванов ключ, който символизира партньорството и общата работа в полза на хората между областната администрация и общинските власти. "Използвайте го, г-н Иванов, и ние като Областна управа ще откликнем винаги, когато това ще бъде в интерес на хората от Драгоман", каза още г-жа Цанова. 

 

Издигнатият от ГЕРБ Андрей Иванов бе избран за кмет на Община Драгоман на втори тур с подкрепата на 51.76% от гласувалите драгоманци.